De beste leider is die waarvan men zegt: 'We hebben het zelf gedaan.'

Hoe zet u uw talenten in om de talenten van uw medewerkers naar boven te halen?

Wilt u ook vanuit uw kwaliteiten en een eigen, herkenbare en flexibele leiderschapsstijl uw team in zijn kracht zetten?

Coaching voor leidinggevenden helpt!

Vaak bent u als leidinggevende de coach en inspirator voor uw medewerkers. U geeft richting, heeft visie, bent klankbord voor uw medewerkers, u geeft hen feedback, faciliteert ze en zet hen in hun kracht.

En uzelf? van wie krijgt u feedback? Met wie kunt u sparren? Wie is er voor u met vragen waar u mee worstelt of waar u tegenaan loopt?

 • Vraagt u zich wel eens af hoe u uw medewerkers meer vanuit hun talent kunt laten werken?
 • Hoe u uw team tot betere resultaten kunt krijgen?  Hoe u talent uitdaagt en synergie kunt bereiken tussen de teamleden?
 • Wilt u weten hoe u de verantwoordelijkheid voor het resultaat meer bij de medewerkers kunt laten en eigenaarschap creëert
 • Hoe u werk naar het team kunt delegeren zodanig dat de resultaten er niet onder lijden, maar er zelfs beter van worden?
 • Of vraagt u zich wel eens af wat voor u de volgende stap in uw ontwikkeling kan zijn?

Herkent u een van bovenstaande vragen of heeft u andere vragen gerelateerd aan uw functioneren als leidinggevende?

Effect on mind, kan u vanuit ruime ervaring met coaching, training en advies aan leidinggevenden en vanuit eigen ervaring in leidinggeven, coachen bij uw vragen.

Wij helpen u om uw talenten te ontdekken en op authentieke wijze in te zetten. Zodat u vanuit een eigen, herkenbare en flexibele leiderschapsstijl uw team in zijn kracht kunt zetten.


Neem voor meer informatie contact met ons op.

Onze visie op coaching is dat ieder mens de potentie in zich heeft om te ontwikkelen. Gelooft u dat ook?

Wilt u uw leiderschapskwaliteiten ontwikkelen, zodat u uzelf en uw team kunt laten excelleren?

Bekijk dan eens ons coachings- en trainingsaanbod en neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of voor een kennismaking.

 

 

Performance coaching

Vind u het ook zo fijn als u resultaten behaalt en daar nog energie van krijgt ook? Leer met performancecoaching uw eigen kwaliteiten optimaal kennen en benutten.  

Coaching op persoonlijke effectiviteit

U weet dat er meer in zit, u kent misschien zelfs uw valkuilen. Toch lukt het u niet om het anders te doen. Coaching op persoonlijke effectiviteit helpt u verder.

Loopbaancoaching

Zeg eens eerlijk: Doet u het werk waar u echt van droomt? Komt u met energie en voldoening van uw werk? Of knaagt het ergens. Vraagt u zich af wat er verder mogelijk is en bij u past? Durft u de eerste stap te zetten en op zelfonderzoek uit te gaan? Uw loopbaancoach helpt u daarbij en bij de volgende stappen.

Coaching in de natuur

Kunt u uw gedachten beter op een rij krijgen terwijl u wandelt in de natuur? Dat is herkenbaar. Die uitwerking heeft de natuur namelijk op ons. Alle vormen van coaching kunnen ook wandelend plaatsvinden. Nieuwsgierig, kijk dan verder hoe coaching in de natuur werkt.

Training leidinggeven aan mobiliteit

Wilt u in uw organisatie zorgen voor meer beweging. Dat mensen verantwoordelijkheid nemen voor hun loopbaan en ontwikkeling? Wilt u hen daarin stimuleren en activeren? Dan kunnen wij u helpen met: een individueel traject coaching voor leidinggevenden  . Maar ook met een groepstraject zoals   een training leidinggeven aan mobiliteit of  een specifiek maatwerk incompany leertraject.  Een teamcoachtraject behoort zeker ook tot de mogelijkheden.

Trainingen, workshops en teamsessies

Naast individuele coachtrajecten kunnen groepsgerichte interventies ook zeer effectief zijn. Hoe fijn is het als ook mensen in de directe werkomgeving in een vergelijkbaar leer- en groeiproces zitten? Of als uw team begeleid wordt en daarmee leert om gezamenlijk in synergie hun doelen te bereiken? Kijk dan bij trainingen en groepsgerichte coaching en bij team samenwerking.

Hoe werkt coaching bij Effect on mind?

Onze aanpak kenmerkt zich door oplossingsgericht en toekomstgericht te werken vanuit warm contact,  respect en gelijkwaardigheid.

 • Een coachtraject start dan ook altijd met een kennismaking en intake.
 • We kijken of er sprake is van een 'klik', wat een belangrijke voorwaarde is voor de coaching.
 • In de coaching gaat de coach met u op zoek naar mogelijkheden en zetten we praktische haalbare (kleine) stappen.
 • Wij geloven dat u zelf alles in huis heeft om uw doelen te bereiken. Wij gaan met u op verkenning om bij uw talenten te komen en vanuit uw kracht te bereiken wat u wilt.
 • We verkennen hoe het systeem bij u werkt, of er sprake is van bepaalde (vaak onbewuste)  gedragspatronen.
 • We maken tijdens het coachen gebruik van een  ruim repertoire aan werkvormen. En we benutten  inzichten uit meerdere theorieën o.a. vanuit de psychologie, werken met het onbewuste (van Carl Jung),  systeemtheorie, NLP, RET. Daarbij kan wandelend coachen en het gebruik maken van elementen uit de natuur ingezet worden in overleg met u.
 • Wij zullen u tijdens de coaching regelmatig een spreekwoordelijke spiegel voorhouden, wat confronterend voor u kan zijn, maar zal bijdragen aan uw zelfinzicht en bewustwording.
 • Omdat we geloven dat u zelf de potentie en de wil heeft om te ontwikkelen gaan we ervan uit dat u daar zelf het heft voor in handen neemt. Daarbij helpen we u door opdrachten te geven waarmee u tussen de coachsessies door verder gaat met uw ontwikkelproces.

Samen met u onderzoeken we vanuit een open blik hoe u uzelf weer in uw kracht zet. We lopen een stukje met u mee, waarna u zelf verder wandelt.

Belangrijke uitgangspunten waarop de werkwijze van Effect on mind is gebaseerd zijn:

 1. Systeemdenken
 2. Werking van het onbewuste (Carl Jung)
 3. Oplossingsgericht werken
 4. Gelijkwaardigheid & respect
 5. Eigen verantwoordelijkheid en benutten van kwaliteiten en talenten.
 6. Kwaliteit & deskundigheid

Lees hier meer over deze uitgangspunten.

Bij effect on mind werkt u met hoogopgeleide (universitair) coaches met ruime ervaring, kennis en kunde. Die bovendien beschikken over de nodige organisatie sensitiviteit om  uw vraagstukken vanuit de context van uw organisatie te kunnen positioneren.


Interesse in  coaching? Kijk dan verder op een van de bovenstaande pagina's of neem contact met ons op.

'Ik heb geen speciaal talent, ik ben slechts nieuwsgierig.'

- Albert Einstein -

Meer Effect on mind op social media