Om het beste uit jezelf te halen, moet je geloven dat het er nog in zit.

COACHING KAN UW ONTWIKKELING VERSNELLEN

Onze visie op coaching is dat ieder mens de potentie in zich heeft om te ontwikkelen. Gelooft u dat ook? Wilt u anders omgaan met bepaalde situaties en persoonlijk groeien zodat u bereikt wat u wil bereiken? Bekijk dan eens ons coachingsaanbod en neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of voor een kennismaking.

 

Performance coaching

Vind u het ook zo fijn als u resultaten behaalt en daar nog energie van krijgt ook? Leer met performancecoaching uw eigen kwaliteiten optimaal kennen en benutten.

 

Coaching op persoonlijke effectiviteit

U weet dat er meer in zit, u kent misschien zelfs uw valkuilen. Toch lukt het u niet om het anders te doen. Coaching op persoonlijke effectiviteit helpt u verder.

Loopbaancoaching

Zeg eens eerlijk: Doet u het werk waar u echt van droomt? Komt u met energie en voldoening van uw werk? Of knaagt het ergens. Vraagt u zich af wat er verder mogelijk is en bij u past? Durft u de eerste stap te zetten en op zelfonderzoek uit te gaan? Uw loopbaancoach helpt u daarbij en bij de volgende stappen.

Coaching voor leidinggevenden

Heeft u als leidinggevende coachvragen. Loopt u tegen 'lastige' situaties aan en wilt u daar effectiever mee omgaan? Wilt u ook het beste uit uzelf halen en uw groeiproces versnellen, zodat u uw team tot de beste prestaties kunt brengen? Start dan met coaching voor leidinggevenden.

Coaching in de natuur

Kunt u uw gedachten beter op een rij krijgen terwijl u wandelt in de natuur? Dat is herkenbaar. Die uitwerking heeft de natuur namelijk op ons. Alle vormen van coaching kunnen ook wandelend plaatsvinden. Nieuwsgierig, kijk dan verder hoe coaching in de natuur werkt.

Trainingen, workshops en teamsessies

Naast individuele coachtrajecten kunnen groepsgerichte interventies ook zeer effectief zijn. Hoe fijn is het als ook mensen in de directe werkomgeving in een vergelijkbaar leer- en groeiproces zitten? Of als uw team begeleid wordt en daarmee leert om gezamenlijk in synergie hun doelen te bereiken? Kijk dan bij trainingen en groepsgericht coaching en bij werken met teams.

Hoe werkt coaching bij Effect on mind?

Onze aanpak kenmerkt zich door oplossingsgericht en toekomstgericht te werken vanuit warm contact, respect en gelijkwaardigheid.

 • Een coachtraject start dan ook altijd met een kennismaking en intake.
 • We kijken of er sprake is van een 'klik', wat een belangrijke voorwaarde is voor de coaching.
 • In de coaching gaat de coach met u op zoek naar mogelijkheden en zetten we praktische haalbare (kleine) stappen.
 • Wij geloven dat u zelf alles in huis heeft om uw doelen te bereiken. Wij gaan met u op verkenning om bij uw talenten te komen en vanuit uw kracht te bereiken wat u wilt. We verkennen hoe het systeem bij u werkt, of er sprake is van bepaalde (vaak onbewuste)  gedragspatronen.
 • We maken tijdens het coachen gebruik van een ruim repertoire aan werkvormen. En we benutten inzichten uit meerdere theorieën o.a. vanuit de psychologie, werken met het onbewuste (van Carl Jung),  systeemtheorie, NLP, RET. Daarbij kan wandelend coachen en het gebruik maken van elementen uit de natuur ingezet worden in overleg met u.
 • Wij zullen u tijdens de coaching regelmatig een spreekwoordelijke spiegel voorhouden, wat confronterend voor u kan zijn, maar zal bijdragen aan uw zelfinzicht en bewustwording.
 • Omdat we geloven dat u zelf de potentie en de wil heeft om te ontwikkelen gaan we ervan uit dat u daar zelf het heft voor in handen neemt. Daarbij helpen we u door opdrachten te geven waarmee u tussen de coachsessies door verder gaat met uw ontwikkelproces.

Samen met u onderzoeken we vanuit een open blik hoe u uzelf weer in uw kracht zet. We lopen een stukje met u mee, waarna u zelf verder wandelt.

Belangrijke uitgangspunten waarop de werkwijze van Effect on mind is gebaseerd zijn:

 1. Systeemdenken
 2. Werking van het onbewuste (Carl Jung)
 3. Oplossingsgericht werken
 4. Gelijkwaardigheid & respect
 5. Eigen verantwoordelijkheid en benutten van kwaliteiten en talenten.
 6. Kwaliteit & deskundigheid

Lees hier meer over deze uitgangspunten.

Bij effect on mind werkt u met hoogopgeleide (universitair) coaches met ruime ervaring, kennis en kunde. Die bovendien beschikken over de nodige organisatie sensitiviteit om  uw vraagstukken vanuit de context van uw organisatie te kunnen positioneren.


Interesse in  coaching? Kijk dan verder op een van de volgende pagina's of neem contact met ons op.

‘Ik heb geen speciaal talent, ik ben slechts nieuwsgierig.‘

- Albert Einstein -

Meer Effect on mind op social media