Gelooft u ook dat uw medewerkers meer kunnen dan ze nu laten zien?

Effect on mind werkt vanuit de overtuiging dat de potentie bij mensen zelf aanwezig is om antwoorden op hun vragen te vinden en de gewenste ontwikkeling te kunnen maken. Soms is daarvoor alleen wat hulp en begeleiding nodig om de juiste richting te vinden. Effect on mind is opgericht om mensen nog meer in hun kracht te zetten, zodat ze hun kwaliteiten ten volste benutten. Coaching en training helpen u hierbij.

Wilt u ook synergie bereiken in de samenwerking van uw team?

Effect on mind is een coachingsorganisatie die mensen helpt daadwerkelijk tot gedragsverandering te komen om zo doelen in hun werk, team en organisatie te realiseren. Daarbij werken we vanuit interactie en actieve inbreng van de medewerkers. Samen werken aan een gedeeld en gedragen resultaat.

Individuele coaching

 

Hoe fijn zou het zijn om antwoorden te vinden op vragen die u heeft rondom optimaal functioneren? Vragen op het gebied van persoonlijke effectiviteit, persoonlijk leiderschap, performance, werkplezier, ambitie, loopbaan en ontwikkeling van uzelf of voor uw medewerkers in hun werk? Kijk hier voor meer informatie over coaching.

Trainingen

Meerdere medewerkers de kans geven te leren excelleren in hun kwaliteiten en daarmee beter te presteren? Meerdere medewerkers  handvatten bieden in het omgaan met werk gerelateerde vraagstukken? Meer zelfsturing en een effectievere copingstrategie ontwikkelen?  Groepsgerichte vaardigheidstraining of teamcoachtrajecten bieden uitkomst. Kijk bij groepsgerichte interventies zoals trainingen.

Team samenwerking

Wilt u ook een betere samenwerking in uw team en meer interactie en resultaat uit uw teambijeenkomsten? Wilt u meer synergie bereiken tussen de verschillende kwaliteiten van uw mensen? Kijk dan nu bij teamcoaching en bij interactieve teamsessies wat een teamcoach of facilitator van Effect on mind voor u kan betekenen. Vertel ons wat uw vraagstuk is en wij doen u een passend voorstel.