Effectieve teams bereiken synergie tussen de teamleden.

Uw teamcoach helpt zonder bemoeizucht.

Teamcoaching richt zich op het effectief functioneren van teams.

Welke succesfactoren voor effectief team functioneren zijn al in uw team aanwezig?

Teamcoaching richt zich op het effectief functioneren van het team. Daarvoor zijn vele zaken van belang. Kan uw team al goed samenwerken?

Het verbeteren van de samenwerking begint bij vertrouwen en veiligheid. Maar ook bij het hebben van echt gezamenlijke doelen. Helderheid creëren in hoe verantwoordelijkheden verdeeld worden en het ontwikkelen van effectieve communicatievaardigheden. Het leren omgaan met verschillen in het team, verschillende kwaliteiten en karakters en deze op waarde schatten en inzetten.  Als dat allemaal aanwezig is komt het team tot bloei, durft men te experimenteren, wordt er geëvalueerd en verbeterd. Het team raakt in een flow neemt initiatief.

Teams begeven zich in wisselende fasen van teamontwikkeling,  afhankelijk van waar het team staat en wat er op de voorgrond aanwezig is ontwikkelen wij een passend traject voor teamcoaching van uw team.

Laat ons weten wat er in uw team speelt en wij doen een passend voorstel.

Meer weten of wilt u een afspraak voor een maatwerk traject?

Neem dan contact met ons op. 

Interactieve teamsessies

 

 

Jobcrafting in teamverband

Leidinggeven aan mobiliteit

'Wederzijdse afhankelijkheid, échte samenwerking, wordt geboren als je niet denkt in termen van concurrentie, maar van gezamenlijk winnen. Concurrentie hoort thuis in de markt, niet binnen bedrijven of binnen gezinnen.'

- Stephen R. Covey -