Trainingen en leeractiviteiten met impact op uw organisatie

Samen leren met impact op uw functioneren en dat van de organisatie.

  • Wilt u een trainingsbureau dat werkelijk luistert naar de vraag en aansluit bij de opleidingsbehoefte die u heeft?
  • Wilt u dat de training / ontwikkelactiviteit boeiend, leerzaam en effectief is voor de hele groep medewerkers met al hun verschillende manieren waarop zij leren?
  • Wilt u dat er net dat stapje verder gegaan wordt dan trainen aan de oppervlakte?
  • Wilt u ook dat het geleerde met effect in de praktijk gebracht wordt?

Dan bent u bij Effect on mind aan het juiste adres.

Trainingen van Effect on mind gaan net dat stapje verder. Wij trainen met impact.

Wij werken met deskundige Learning & development specialisten die gericht zijn op het realiseren van leereffect en ontwikkeling. Vandaar dat wij spreken over leer- en ontwikkelinterventies. Dat is meer en breder dan alleen trainingen, die vaak buiten de werkplek plaatsvinden.

Door een zorgvuldige intake weet Effect on mind wat u wilt bereiken met uw medewerkers of team. En welke bijdrage een training of andere ontwikkelingsactiviteit daaraan zal leveren. We gaan aan de slag vanuit zicht op de ontwikkelbehoefte en gewenst resultaat. Waar mogelijk vindt het leren zoveel mogelijk op de werkplek plaats, zodat het geleerde direct in praktijk gebracht wordt.

Waar nodig kiest de trainer een coachende aanpak. Waarbij gekeken wordt naar wat er onder het topje van de ijsberg speelt. Door in de training alert te zijn op eventueel aanwezige beperkende gedachten en overtuigingen (‘the mind’) van de deelnemers en deze bespreekbaar te maken realiseert de trainer een ‘effect on mind’ bij de deelnemers. De deelnemers krijgen inzicht in eigen reactiepatronen en kunnen kiezen om anders met een situatie om te gaan en krijgen daar handvatten voor aangereikt.

We werken op basis van uw vraag  met maatwerk leertrajecten die een essentiële bijdrage leveren aan de organisatie-ontwikkeling van uw organisatie. Daarnaast bieden wij enkele 'vaste' trajecten, die overigens wel op maat gesneden worden voor uw organisatie. Zie onderstaand aanbod van enkele 'vaste' trainingen.

Vragen? Of benieuwd geworden naar de aanpak en mogelijkheden bij trainingen van Effect on mind?

Voor meer informatie over de mogelijkheden van maatwerk leertrajecten,

gaan wij graag met u in gesprek.

Training Baas in eigen loopbaan

 

 

Jobcrafting in teamverband

Leidinggeven aan mobiliteit

Train de trainer

Interactieve teamsessies

 

 

Gratis test: Doet u waar u goed in bent?

'Je bent nooit te oud om te leren.'

- Monique Bos-Wijers -